diego-ph-249471-unsplash.jpg
diego-ph-249471-unsplash.jpg

Kontakt


Om oss.

SCROLL DOWN

Kontakt


Om oss.

 

En strategi krävs för varje förändring. Ekonomin är ett verktyg när man skapar och förändrar. Inte ett hinder. Starta som du vill avsluta.

Att vara oberoende innebär att inte sälja det man företräder, oavsett formulering eller hur transparent man är. Att bli oberoende innebär att man har förmågan att definiera sitt eget resultat. Om oberoendet är ett viktigt fundament att ta beslut mot, genomföra ett projekt på, får du som läser avgöra. Det finns många vägar fram till mål. Ring oss, träffa oss för att se om vi kan jobba ihop.

Som fristående och oberoende konsulter hittar vi fria och nya vägar som bättre tjänar de kreativa, strategiska och ekonomiska aspekterna i varje projekt, samtidigt. Vi erbjuder kostnadsutredningar från tidiga skeden, precisionsberäkning under en projektering till projektledning med nyckelfärdiga lösningar för en total inredning. Vi konkurrensutsätter innehåll oberoende och erbjuder benchmarking på evidensbaserad kompetens. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning för offentliga beställare som lyder under LOU samt inköpstjänster i sena skeden oavsett beställare. Vi agerar strikt oberoende oavsett uppdrag men alltid för beställare, med fördel för och tillsammans med arkitekt.

Independent Interior etablerades april 2014 av Daniel Fager med en längtan av att förändra inrednings processen och öka kundupplevelsen dramatiskt. Idag erbjuder vi marknaden massiv erfarenhet och realiserar visioner på ett bättre sätt där kundnytta och visionen är enda fokus. Independent Interior köper aldrig och profiterar aldrig på möbler och inredning, producent eller leverantör. Vi kopplar ihop ekonomi med kreativitet och får finansiella aspekter att fungera med visionärer för en anledning - realisera.

Independent driver och presenterar varje höst Insperior; en oberoende plats för möte inom inredningsindustrin lokalt med engagemang för välgörande ändamål. Läs mer på insperior.se

 

Anna Arnqvist
Tel: +46 704 91 68 76
Mail: aa@independentinterior.se

Catrin Gylling
Tel: +46 704 90 15 73
Mail: cg@independentinterior.se

Daniel Fager
Tel: +46 704 90 15 11
Mail: df@independentinterior.se

 
 

Independent Interior Sweden AB.
Drottninggatan 29, 411 14 Göteborg, Sweden
Mail: Info@independentinterior.se